€ 2.200,-- per maand (excl. BTW)

Herkenbaar kantoor- of praktijkpand gelegen in een woonomgeving aan de rand van het dorpscentrum van Geldermalsen. Het vloeroppervlak bedraagt totaal circa 300 m². De begane grond is ingedeeld met een publieksruimte en kantoorkamers met verschillende groottes. Tot de aangeboden ruimte behoort verder een garage/berging en een royale zolder. Het pand is gebouwd ten behoeve van een apotheek maar is ook uitstekend geschikt voor andere kantoor- of praktijkfuncties.

Indeling. Aan de straatzijde bevindt zich een publieksentree die via een tochtportaal uitkomt in een ruimte die door een balie is afgescheiden van het overige deel van de begane grond. Dit overige deel is ook bereikbaar via een personeelsingang aan de zijkant van het gebouw. Op de begane grond bevinden zich diverse kleine en grotere kamers ingericht als kantoorkamer, spreekkamer, voorraadruimte, kantine enzovoorts. Een groot deel van deze ruimtes zijn ontstaan door het plaatsen van scheidingswanden of interieurelementen die ook kunnen worden verwijderd of aangepast. Tenslotte is op de begane grond een garage/berging aanwezig die alleen van buiten uit bereikbaar is. Op de eerste verdieping bevindt zich een royale zolder. Deze ruimte, die in gebruik is geweest als archiefruimte, is bereikbaar met een vlizotrap.

Kenmerken. Kadastraal bekend Geldermalsen , sectie N, nummer 2722 en 2720 ter grootte van 675 m². Bebouwd oppervlak circa 265 m². Vloeroppervlak kantoor- of praktijkruimte begane grond circa 230 m² VVO; garage/berging begane grond circa 14 m² VVO en eerste verdieping (archiefzolder) circa 56 m² VVO. Totaal vloeroppervlak circa 300 m² VVO. Bruto inhoud circa 1.150m³. Circa drie parkeerplaatsen mogelijk op eigen buitenterrein; parkeervakken langs openbare weg.

Buitenterrein. Het buitenterrein is grotendeels verhard met betonklinkers. Direct voor het pand ligt een kleine siertuin. Langs de zuidgevel loopt een inrit naar de garage/berging. Langs de noordzijde loopt een voetpad naar de personeelsingang. Het is mogelijk om circa drie personenauto’s op eigen terrein te parkeren. Langs de openbare weg zijn parkeervakken in de bestrating opgenomen.

Bijzonderheden. Het pand is voorzien van een alarminstallatie, airconditioning, verwarming, databekabeling ….enz. Het aanwezige interieur, met bijvoorbeeld luxe kastinrichting, werkbladen en een receptiebalie kan geheel worden overgenomen. Een aangepast niveau van oplevering, bijvoorbeeld zonder de bestaande inrichting, is bespreekbaar. Conform het vigerend bestemmingsplan heeft het object de bestemming ‘Maatschappelijk-2’. De, op de tekening van de verdiepingsvloer aangegeven woning, behoort NIET tot het te verhuren object.

Voorwaarden. Huurprijs te vermeerderen met omzetbelasting. Betaalperiode per maand vooraf. De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaand aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur inclusief omzetbelasting. Huurovereenkomst conform ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte. De overeenkomst zal worden aangegaan voor een periode van 5 jaar en 5 optiejaren. De huurprijs zal jaarlijks geïndexeerd worden conform de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst.

Beschikbaarheid. Aanvaarding in overleg; mogelijk op korte termijn.