€ 12.900,-- per maand (excl. BTW)

In agrarische omgeving gelegen grootschalig bedrijfscomplex met bedrijfswoning en voorterrein gelegen aan de N830 in Waardenburg (gemeente Neerijnen). Het bedrijfsgedeelte bestaat enerzijds uit een relatief jonge opslagloods van circa 45 x 46 meter voorzien van 2 overheaddeuren en vier dock shelters met levelers. Naast en tot één geheel samengevoegd met deze opslagloods staat anderzijds een drievoudige loods bestaande uit drie maal circa 14 x 46 meter met één overheaddeur en diverse loopdeuren en gevelkozijnen voor het inpandige kantoorgedeelte. Bij de bedrijfsopstallen staat een ruime vrijwel vrijstaande traditioneel gebouwde woning. Het object ligt op een fraaie goed bereikbare locatie.

Locatie.
Steenweg 73a is gelegen aan de doorgaande weg (N830) tussen Waardenburg en Geldermalsen in een hoofdzakelijk agrarische omgeving. De ligging ten opzichte van de rijkswegen is uitstekend. Het object ligt centraal in het land zuidoostelijk van verkeersplein Deil; het kruispunt van de A2 en de A15. De afstand tot de A2 bedraagt circa 1 kilometer. De afstand tot de A15 bedraagt circa 2 kilometer. De direct belendende percelen zijn agrarisch van aard en bestaan in hoofdzaak uit fruitboomgaarden.

Oppervlakten en afmetingen
Bebouwd oppervlak:
- circa 4.280 m².
Onbebouwd oppervlak:
- circa 4.320 m² waarvan,
- circa 3.000 m² verhard.
Vloeroppervlak:
- circa 2.100 m² BVO (opslagruimte).
- circa 2.200 m² BVO (drievoudige loods) totaal waarvan circa 500 m² koelruimten en circa 330 m² kantoor, kantine, verkeersruimte en andere secundaire ruimte waarvan circa 50 m² op de verdieping.
- circa 4.300 m² BVO (totaal bedrijfsbebouwing).
- circa 180 m² VVO (woning).

Inhoud:
- circa 26.270 m³ (bedrijfsbebouwing).
- circa 580 m³ (woning).
- circa 26.850 m³ (totaal).

Vrije hoogte:
- variërend van circa 5,8 m¹ tot 7,0 m¹ onder de spanten in de opslagruimte.
- variërend van circa 4,2 m¹ tot 7,0 m¹ onder de spanten in de drievoudige loods.

Indeling opslagloods.
Kolomvrije opslagruimte, laadruimte, hellingbaan en kleine wachtruimte.

Indeling drievoudige loods.
Bedrijfsruimte in drievoudige loods: Eerste deel: opslag-/verpakkingsruimte, kleine kantoor-/wachtruimte, technische ruimte. Tweede deel: opslag-/verpakkingsruimte, technische ruimte met koelmachines, twee maal toiletruimte vanuit de bedrijfsruimte bereikbaar. Derde deel: twee koelruimten. Kantoor in drievoudige loods: Inpandig aangebracht aan de voorzijde van het tweede en derde deel van de drievoudige loods en bestaande uit een tochtportaal (verkeersruimte) naar buiten en naar kantoorgedeelte, kantineruimte met pantry, kantoorruimte, toiletruimte, inloopkast/kluisruimte, verbindingsgang (verkeersruimte), bijkeuken, trapopgang naar verdieping. Verdieping kantoor inpandig aangebracht aan de voorzijde van het derde deel van de drievoudige loods bestaande uit verkeersruimte; twee toiletruimten, kantoorruimte, bergruimte met beperkte vrije hoogte onder dak.

Indeling woning.
Kelder. Begane grond: kamer/bijkeuken, toilet, bijkeuken/wasruimte, keuken, woonkamer met twee erkers en haardpartij, hal met trapopgang en stookruimte. Eerste verdieping: overloop met trapopgang, drie slaapkamers waarvan één met balkon, badkamer, enkele vaste kasten. Tweede verdieping: overloop/verblijfsruimte, slaapkamer; kastruimte achter knieschotten.

Parkeermogelijkheden.
Op eigen terrein is aan de voorzijde van het object ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig voor zowel personenauto’s als vrachtauto’s. Het van verharding (voornamelijk klinkerbestrating en asfalt) voorziene gedeelte voor het complex is ongeveer 3.000 m² groot.

Uitgebreide informatie inclusief plattegronden is beschikbaar.