€ 425.000,-- k.k. (BTW n.v.t.)

Winkelpand met bovenwoning. Dit klassieke winkel-woonhuis is gebouwd omstreeks 1930 en staat op een, commercieel, uitstekende plaats aan de oostelijke rand van het voetgangsergebied in Geldermalsen

In de winkelruimte is thans een viswinkel gevestigd. De bovenwoning wordt verhuurd. Dit klassieke winkel-woonhuis is gebouwd omstreeks 1930 en staat op een, commercieel, uitstekende plaats aan de oostelijke rand van het voetgangsergebied in Geldermalsen. De bovenwoning heeft een eigen trapopgang vanaf het maaiveld. Aan de straatzijde is de winkel voorzien van een glaspui over de breedte van het pand. Behalve de verkoopruimte behoren tot de winkel onder andere een kelder, keuken, toilet- en bergruimte. De bovenwoning heeft op de eerste verdieping een woon- en een slaapkamer naast een keuken, toiletruimte en een badkamer. De tweede verdieping van de woning heeft twee slaapkamers en een gedeelte dat in gebruik is als bergzolder. De huidige gebruiker van de winkel wil zijn aandacht verleggen naar de verkoop via standplaatsen. De woning is voor onbepaalde tijd verhuurd aan derden.

Locatie. Geldermalsen beschikt over een gevarieerd aanbod aan winkels. Landelijke ketens zoals Blokker, Hema, Kruidvat en dergelijke zijn gevestigd in het dorp. Zelfstandige winkeliers in food en non-food zijn echter ook goed vertegenwoordigd in het dorp. In de directe omgeving van het pand vindt u een opticien, kapper, slagerij, bloemist en een reisbureau. Het pand ligt op de ‘rand’ van het voetgangersgebied van de Geldersestraat. Direct voor de winkelruimte is er een voetgangersgebied. Binnen 50 meter afstand van de winkel kan, langs de openbare weg, in parkeervakken worden geparkeerd.

Oppervlakten en afmetingen. Perceel 165 m². Bebouwd oppervlak: circa 112 m². Volledig verhard buitenterrein: circa 53 m². Vloeroppervlak begane grond (bedrijfsruimte) circa 96 m² VVO waarvan 43 m² winkelvloeroppervlak. Woonoppervlak bovenwoning circa 103 m². Gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte woning circa 11 m². Inhoud opstal totaal circa 740 m³.

Bouwkundige kenmerken. Het pand is traditioneel opgetrokken in baksteen met een betonnen vloer op de begane grond. De vloeren van de eerste en tweede verdieping zijn van hout. In de gevels zijn houten ramen en kozijnen aangebracht met uitzondering van de winkelpui. Het dak is gedekt met keramische pannen. Het pand is de helft van een dubbel winkel- woonhuis dat gebouwd is omstreeks 1930.

Technische installaties en voorzieningen. De winkelruimte en de woning beschikken over een gezamenlijke cv-ketel. Het verbruik van gas water en elektra van de woning wordt gemeten via tussenmeters. De keuken van de woning heeft een betegelde vloer en is voorzien van een inrichting met een gaskookplaat en een afzuigkap. Naast de toiletruimte is er een volledig betegelde badkamer voorzien van een ligbad en een wastafel. De winkelruimte is na 2012 gemoderniseerd. De wanden en vloer van de verkoopruimte zijn betegeld en er is een systeemplafond met verlichting aangebracht. De inrichting/inventaris van de viswinkel is eventueel beschikbaar ter overname.

Opleveringsniveau. De bovenwoning wordt opgeleverd in verhuurde staat. De actuele huur bedraagt € 706,-- per maand. De winkelruimte kan eventueel inclusief de inrichting/inventaris worden opgeleverd. De vraagprijs is gebaseerd op een levering leeg en ontruimd.

Parkeermogelijkheden. Op eigen terrein is parkeergelegenheid aanwezig voor één voertuig. Dit terreingedeelte kan worden bereikt via een recht van overpad op een belendend perceel.

Bestemming. Het vigerend bestemmingsplan is het plan ‘Geldermalsen centrum 2013’ vastgesteld op 24 september 2013. Het perceel heeft de enkelbestemming ‘Centrum-1’. Dit is een algemene bestemming die gebruikelijk is voor een dergelijke situatie en die detailhandel, dienstverlening, kantoren en maatschappelijke voorzieningen mogelijk maakt. Horecabedrijven zijn alleen toegestaan in categorie 1. Deze functies zijn toegestaan op de begane grond. Woningen zijn toegestaan op de verdieping.

Het object kan vrij van omzetbelasting geleverd worden. Conditie Kosten Koper. Koopovereenkomst conform model NVM.

Aanvaarding in overleg.