Huurprijs € 699,-- per maand (excl. BTW)

In een modern bedrijfsverzamelgebouw gelegen multifunctionele, keurig afgewerkte, bedrijfsruimte met kantoorverdieping en een parkeerplaats.

Het bruto vloeroppervlak, verdeeld over de begane grond en de verdieping, is circa 156 m². De bedrijfsruimte is, in 2007, gebouwd op bedrijvenpark De Ooijk te Zaltbommel. De Ooijk ligt direct ten oosten van de A2 op loopafstand van het NS-station. Bedrijf aan huis past u niet meer? Hier is de oplossing met keurige bedrijfsruimte voor een redelijke prijs.

Begane grond. Op de begane grond is een entree/hal aangebracht met de trapopgang. Verder bestaat de begane grond uit bedrijfsruimte met een vrije hoogte van circa 3,9 m¹ die bereikbaar is via een overheaddeur. De vloeroppervlakte van de begane grond bedraagt circa 73 m² VVO. In de bedrijfsruimte is verder een toiletruimte aanwezig.

Verdieping. Een deel van de verdieping, aan de straatzijde, is ingericht als kantoorruimte. De trapopgang komt uit in deze kantoorkamer van circa 29 m². Achter een scheidingswand bevindt zich een tweede ruimte die voor verschillende doeleinden geschikt is. In deze ruimte is een pantrykeuken aanwezig en in deze ruimte bevindt zich een vloerluik voor transport vanaf de begane grond. De tweede ruimte kan gebruikt worden als magazijn maar ook als extra kantoor, spreekkamer, showroom of werkplaats. De verdiepingsvloer is een betegelde betonnen vloer. De pantrykeuken is voorzien van een boiler en een koelkast. De vloeroppervlakte van de verdieping bedraagt circa 73 m² VVO verdeeld in de eerder genoemde 29 m² en de tweede grotere ruimte.

Installaties. De bedrijfsunit beschikt over zelfstandige nutsaansluitingen met een meterkast in de bedrijfsruimte. Er is krachtstroom beschikbaar. Zowel de begane grond als de verdieping is voorzien van een plafond met verlichting en een radio-installatie. Installaties omvatten verder bijvoorbeeld intercom met video.

Buitenterrein. Het buitenterrein is volledig verhard met betonklinkers. Op dit mandelige buitenterrein is één parkeerplaats beschikbaar voor de bedrijfsunit. Het buitenterrein wordt met een elektrisch bedienbare schuifpoort afgescheiden van de openbare weg.

Kenmerken. Perceel 93 m²; mandelig buitenterrein 1.181 m². Vloeroppervlak begane grond circa 77 m² BVO en verdieping circa 77 m² BVO. Vloeroppervlak begane grond circa 73 m² VVO en verdieping circa 73 m² VVO verdeeld over een kantoorruimte van 29 m² VVO en een tweede ruimte van 44 m² VVO. Vrije hoogte begane grond circa 3,9/4,3 m¹ tot de onderzijde van de verdiepingsvloer; verdieping circa 2,5 m¹ tot het plafond. Bruto inhoud circa 620 m³.

Voorwaarden. Huursom te vermeerderen met omzetbelasting. Betaalperiode per maand vooraf. De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaande aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur inclusief omzetbelasting. Huurovereenkomst conform ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd conform de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst. Servicekosten 91,95 per maadn (excl. BTW).

Aanvaarding in overleg en op korte termijn mogelijk.