€ 465.000,-- k.k.

Vrijstaand woonhuis gebouwd in 1996 op circa 470 m² eigen grond. Een robuuste, relatief onderhoudsvriendelijke en energiezuinige woning aan één van de traditionele uitvalswegen van het centrum van Tiel. Een buitenkans voor mensen die van veel leefruimte houden.

Tiel ligt centraal in het Betuwse rivierenlandschap aan de rivier De Waal. In directe omgeving zijn er fraaie recreatiemogelijkheden en natuurgebieden. Tiel beschikt over een gevarieerd en breed aanbod van winkels en uitgebreide voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie, sport en cultuur (o.a. schouwburg en bioscoop). Tiel is gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid –verbindingen (A15 en A2) waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. De Grotebrugse Grintweg is, ook na de recente herinrichting van de straat, in de loop van de tijd een minder belangrijke uitvalsweg geworden en veranderd in een gevarieerde woonstraat.

Indeling

Begane grond. Hal met trapopgang naar de eerste verdieping, directe toegang tot keuken en woonkamer, meterkast en betegelde vloerafwerking. Toilet voorzien van een wandcloset en fonteintje. De vloerafwerking van de toiletruimte is met grijze tegels en de wandafwerking tot halve hoogte met witte tegels. Royale (circa 38 m²) woonkamer met toegang tot de tuin via schuifpui. De wanden van de woonkamer zijn voorzien van spuitwerk. Keuken met hoekopgestelde inrichting in gebroken wit met een kunststof aanrechtblad voorzien van een dubbele spoelbak. Er is inbouwapparatuur bestaande uit een keramische kookplaat, afzuigkap en een vaatwasmachine die ter overname wordt aangeboden. Vloerafwerking keuken met grijze tegels. Bijkeuken met witgoedaansluitingen en toegang tot tuin en terras. Vloerafwerking bijkeuken met grijze tegels; wanden en plafond voorzien van spuitwerk. In spouwmuren gebouwde garage/Berging. De garage is verwarmd, heeft een betonnen dakvloer en een kanteldeur met loopdeur. Voor de garage is aan de straatzijde een carport aanwezig.

Eerste verdieping. Overloop met trapopgang naar tweede verdieping. Royale hoofdslaapkamer (meer dan 24 m²) over de volle breedte van het huis met toegang tot dakterras boven garage/berging. De wanden en plafond van de hoofdslaapkamer voorzien van spuitwerk. Ruime tweede slaapkamer en derde slaapkamer (beide bijna 15 m²). Badkamer voorzien van douchecabine met thermostaatkraan, ligbad, wandcloset en wastafel. Vloerafwerking badkamer met grijs/blauwe tegels, wandafwerking met witte tegels.

Tweede verdieping. Grote zolder met een nokhoogte van 3,6 meter. De zolder is geschikt voor het maken van extra (slaap)kamers. Op de zolder bevindt zich ook de opstelplaats van de CV ketel (Intergas HRE Compact; bouwjaar 2018)

Buitensituatie

Kadastraal bekend gemeente Tiel, sectie C, nummers 6925, 6814 (gedeeltelijk) en 8882. Achter de garage staat een houten tuinberging. Gelegen aan een traditionele uitvalsweg van Tiel die in de loop der jaren van karakter is veranderd. Voldoende parkeergelegenheid op eigen perceel.

Bijzonderheden

Gebouwd in 1996. Volledig geïsoleerd en relatief onderhoudsvriendelijk door bijvoorbeeld toepassing van kunststof ramen en kozijnen. Op het dak liggen zonnepanelen waarvoor een ‘leasecontract’ is gesloten dat overgenomen kan worden. Energielabel A geldig tot 20 juni 2026. De meeste ramen zijn voorzien van een rolluik. Alle vertrekken van woonkamer, tot keuken, slaapkamers, zolder en garage zijn royaal van afmetingen.

Bruto inhoud woning inclusief garage circa 690 m³; bruto vloeroppervlak woning inclusief garage circa 275 m². woonoppervlak circa 190 m²; gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte circa 22 m²; gebruiksoppervlakte gebouwgebonden buitenruimte circa 22 m².

Een relatief jong en onderhoudsvriendelijk huis voor wie graag veel leefruimte heeft.