VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Op een royaal perceel van maar liefst 2.230 m² eigen grond staat deze vrijstaande woning met aangebouwde keuken/bijkeuken en een multifunctioneel bijgebouw/schuur. Deze voormalige boerderij (1958) is het best te omschrijven als stoer, robuust en veelzijdig. Echt iets voor een “vrijbuiter” die ruimte zoekt in, om en bij zijn woning.

Meteren maakt deel uit van de gemeente West Betuwe, die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Het centrum van Geldermalsen, op ruim een kilometer van de woning gelegen, beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport. Meteren en Geldermalsen zijn gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid -verbindingen (A15) en (A2) waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen is op 15 minuten fietsen van de woning gesitueerd. Dit pand ligt ten zuiden van de oude dorpskern in directe nabijheid van de A15.

Indeling woning

Begane grond. Hal met trapopgang naar de verdieping, kelderkast onder de trapopgang met hierin opgenomen de meterkast en een houten vloerafwerking met massief eiken delen. Het toilet is voorzien van een wandcloset, modern uitgevoerd en betegeld in een lichte (wit/grijs) kleurstelling. De L-vormige woonkamer heeft een schoorsteenkanaal met houtkachel, biedt toegang tot veranda en tuin via dubbel openslaande deuren en heeft een houten vloerafwerking met massief eiken delen. De ruime veranda, met massief houten vloerdelen, vormt een sfeervolle overgang tussen de woonkamer en de tuin. De keuken heeft een hoekopgestelde inrichting in een crème kleurstelling met kunststof aanrechtblad in houtdecor en gevarieerde kastruimte waaronder een apothekerskast. De keukeninrichting is voorzien van complete inbouwapparatuur bestaande uit een 6-pits gasfornuis, oven, rvs-afzuigkap, koelkast en vaatwasmachine. De keuken is een heerlijke binnenkomer (achterom) en heeft een betegelde vloerafwerking in een neutrale kleurstelling. Direkt aansluitend aan de keuken is een praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen, een vaste kast, toegang tot de tuin en een betegelde vloerafwerking in een neutrale kleurstelling. Tevens is hier een tweede toilet met wandcloset en eveneens modern uitgevoerd en betegeld in een lichte (wit/grijs) kleurstelling.

Verdieping. Overloop met vaste kast. Slaapkamer met vaste kast en laminaat vloerafwerking. Tweede slaapkamer met balkon. Derde slaapkamer. Badkamer voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, een wastafelmeubel en een designradiator. De badkamer is modern uitgevoerd en betegeld in een lichte (crème/grijs) kleurstelling.

Indeling bijgebouw/schuur

Begane grond. Hal met vaste kast, uitstortgootsteen, toegang tot de tuin en een betegelde vloerafwerking in een neutrale kleurstelling. Berging met toegang van en tot het erf en de hal en met een trapopgang naar de verdieping. Kantoorkamer met een betegelde vloerafwerking in een neutrale kleurstelling. “Bruine Kroeg” met bar, schoorsteenkanaal met houtkachel en een vloerafwerking met houten steenschotten. Deze sfeervol ingerichte privé ruimte is echt heel bijzonder. Werkplaats met toegang van en tot het erf en met toegang tot een vliering. Ruime garage die toegankelijk is vanaf het erf via twee grote roldeuren. In de garage is een goederenlift naar de verdieping. Tweede werkplaats met smeerput en toegang van en tot het erf. Ook vanuit deze ruimte is er een trapopgang naar de verdieping. Overkapping c.q. carport naast het bijgebouw.

Verdieping. Flinke zolder die bereikbaar is via een trap en met een goederenlift. Tweede zolder. Vliering. Voorts een hobbyruimte met daglichttoetreding en een wastafel (koud water).

Buitensituatie

Direct langs de A15 gelegen, ten zuiden van de oude dorpskern van Meteren. Basisscholen, sport- en speelvoorzieningen zijn op korte afstand gelegen. Het perceel is ingericht met een ruim en praktisch erf ter plaatse van de bebouwing, een gazon/speelweide rondom de woning en een flink stuk grond als moestuin. In de tuin staan verschillende fraaie bomen (onder andere kersen en noten), een tuinhuisje en een (opzet)zwembad. Het perceel is makkelijk toegankelijk via twee opritten die afsluitbaar zijn met een dubbel sierhekwerk en een grote elektrisch bedienbare schuifpoort. Het perceel biedt veel ruimte voor parkeren.

Bijzonderheden

Het geheel is vanaf 2009 flink verbouwd en gemoderniseerd qua afwerking en voorzieningen. Een derde deel van het bijgebouw is voorzien van nieuwe dakplaten en zonnepanelen, de overige dakplaten zijn asbesthoudend. Energielabel F (voorlopig), cv-ketel met bouwjaar 2018 en flinke energie opbrengst via de zonnepanelen. De bijgebouwen en het perceel bieden uitgebreide gebruiksmogelijkheden voor uiteenlopende hobby’s, tuinliefhebbers en/of het houden van dieren.

Bruto inhoud woning circa 375 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 128 m². Bruto inhoud bijgebouwen circa 945 m³; bruto vloeroppervlak bijgebouwen circa 331 m². Gebruiksoppervlak wonen circa 111 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 269 m²; gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte circa 34 m².

Een bijzonder object met ruime gebruiksmogelijkheden!