€ 275.000,-- k.k.

Een vrijstaande woning met grote schuur en tuin op een perceel van 406 m² eigen grond in de oude dorpskern van Meteren. De woning is gedateerd qua afwerking en voorzieningen maar biedt de ruimte en mogelijkheden om er iets heel leuks van te maken.

Meteren maakt deel uit van de gemeente West Betuwe, die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Het centrum van Geldermalsen, op ruim een kilometer van de woning gelegen, beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie, sport en cultuur.  Meteren en Geldermalsen zijn gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid -verbindingen (A15 en A2) waardoor steden als Arnhem, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen is op circa 15 minuten fietsen van de woning gesitueerd. Deze woning ligt in de oude dorpskern van Meteren.

Indeling

Begane grond. Hal met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en een laminaat vloerafwerking met een eiken decor. De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen met zicht op de tuin. De woonkamer heeft een schouw met gashaard en laminaat vloerafwerking met een eiken decor. Het toilet is gedateerd uitgevoerd en deels betegeld. De keuken is voorzien van een hoek opgestelde inrichting in een lichte kleurstelling met kunststof aanrechtblad, een gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. De keuken wordt verwarmd middels een gaskachel. De badkamer is gedateerd uitgevoerd en deels betegeld. In de badkamer is een witgoedaansluiting, bergkast en een lavet. Het achter portaal vormt een praktische overgang tussen binnen en buiten. Hier is tevens de opstelplaats voor de geiser (warmwatervoorziening).

Eerste verdieping. Overloop met dakvenster en toegang tot een kleine vliering. Slaapkamer met vaste kast. Tweede slaapkamer met vaste kast en een derde slaapkamer, eveneens met een vaste kast.

Buitensituatie

Naast de woning staat een grote vrijstaande schuur. Deze klassieke houten schuur is op een gemetselde borstwering gebouwd. De schuur heeft een kleine zolder. Achter de schuur is een ruime overkapping. Voor de woning is een siertuin aangelegd, de tuin achter de woning biedt extra buitenruimte voor een terras of moestuin . In de achtertuin staat een houten tuinhuis. Op eigen perceel is ruim voldoende parkeergelegenheid voor het parkeren van meerdere personenauto’s. Het perceel wordt van de openbare weg gescheiden door een sierhekwerk.

Bijzonderheden

De woning (bouwjaar 1954) is niet groot en luxe afgewerkt maar zal u toch verrassen qua leefruimte en mogelijkheden. Een mooie kans voor iemand die handig is en die een voorkeur heeft voor een vrijstaand woonhuis met flinke schuur. Ligging op fietsafstand van NS-station, dorpscentrum en tal van andere voorzieningen. Ook de snelwegen A2 en A15 liggen op korte afstand.

Bruto inhoud woning circa 318 m³; bruto inhoud bijgebouwen circa 180 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 116 m²; bruto vloeroppervlak bijgebouwen circa 83 m²; gebruiksoppervlakte woonruimte circa 99 m²; externe buitenruimte circa 51 m².

Een woning en een perceel met mogelijkheden!

Aanvaarding in overleg.