V E R K O C H T

Dit comfortabele driekamerappartement met loggiabalkon en een eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder is gesitueerd op de tweede (bovenste) verdieping van het representatieve en moderne appartementencomplex “Prinsenhof” (bouwjaar 1999). Wonen met alle voorzieningen op één woonlaag, op loopafstand van het centrum én met een prachtig uitzicht op de omgeving en de molen.

Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen.

Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Het NS-station is op minder als 15 minuten fietsen gesitueerd en vanaf het appartementencomplex loopt u in een paar minuten naar het Marktplein van Geldermalsen met de vele winkels en gezelligheid.

Indeling

Kelder (algemene ruimte). Parkeergarage (algemene ruimte) met eigen parkeerplaats. Berging voorzien van een elektriciteitsaansluiting.

Begane grond (algemene ruimte). Centrale entree/atriumhal met trapopgang, liftinstallatie, brievenbussen en intercominstallatie. Vanuit deze ruime hal met een representatieve afwerking is er toegang tot de individuele appartementen en de (parkeer)kelder.

Tweede verdieping (algemene ruimte). Galerij.

Tweede verdieping (appartement). Entree/hal voorzien van een meterkast met glasvezelaansluiting en een moderne vloerafwerking middels een luxe laminaat. De entreehal is een ruime ontvangst en verkeersruimte binnen het appartement. Het toilet met wandcloset en fonteintje is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte (wit) kleurstelling. De woonkamer is ruim 35 m² groot, staat in open verbinding met de keuken, en biedt een bijzonder fraai uitzicht over de omgeving en beltmolen “De Bouwing”. Vanuit de woonkamer is er direct toegang tot het aansluitende loggiabalkon. De woonkamer heeft een elektrisch bedienbaar screen aan het grote gevelraam en een moderne vloerafwerking middels een luxe laminaat. Het balkon heeft een elektrisch bedienbaar uitval(zonne)scherm voor extra beschutting en biedt eveneens een fraai uitzicht over de omgeving en de molen. De keuken is ingericht met een dubbele opstelling in een lichte crème kleurstelling met een granieten aanrechtblad en veel kastruimte en laden. De keukeninrichting is voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasmachine, koelkast en vriesladen. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is ingedeeld als opgedeeld als keuken/eetkamer. Gelijk het gehele appartement is ook de keuken voorzien van een moderne vloerafwerking middels een luxe laminaat. Er zijn twee slaapkamers waarvan de grootste aan de voorzijde van het appartement, achter het balkon, is gelegen. Beide slaapkamers hebben moderne vloerafwerking middels een luxe laminaat. De badkamer is voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, ligbad en een wastafel met royaal meubel. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte (antraciet/wit) kleurstelling.

Voorts is er een inpandige berging die tevens dienst doet als wasruimte met witgoedaansluiting. Tot slot een technische ruimte met opstelplaats cv-ketel (Intergas HR 1999).

Buitensituatie

Kleinschalig nieuwbouwplan “Prinsenhof” in een fraaie wijk aan de zuidrand van het centrum. Het appartementencomplex is omgeven door openbaar groen. Onderhavig appartement ligt prachtig aan de zuid-west zijde van het complex. Fraai uitzicht vanuit het appartement of vanaf het loggiabalkon over de omgeving en beltmolen “De Bouwing”.

Bijzonderheden

Actieve en betrouwbare vereniging van eigenaren met een goede administratie. Verenigingsbijdrage c.q. servicekosten thans € 185,-- per maand. Stijlvolle ingetogen moderne architectuur. Relatief nieuw (bouwjaar 1999) en goed geïsoleerd (energielabel B) appartementencomplex. Nieuwbouw in bestaande (zestiger jaren) woonwijk. Het complex beschikt over een centrale entree met een fraai en royaal atrium van waaruit de individuele appartementen zowel met de trap als met de lift bereikbaar zijn. Royale parkeergarage onder het complex die toegankelijk is vanuit het atrium en via een royale elektrisch bedienbare garagedeur. Dorpscentrum, kerken, scholen, zwembad, diverse voorzieningen en uitvalswegen in directe omgeving.

Bruto inhoud appartement circa 280 m³; bruto vloeroppervlak appartement circa 104 m²; bruto vloeroppervlak balkon circa 6 m²; bruto vloeroppervlak berging circa 5 m²; bruto vloeroppervlak parkeerplaats circa 13 m²; gebruiksoppervlak wonen circa 96 m²; gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte circa 6 m²; gebruiksoppervlak externe buitenruimte circa 17 m².

Zeer geschikt voor senioren of minder validen.

Aanvaarding in overleg.