V E R K O C H T

Dit comfortabele vierkamerappartement van maar liefst 156 m² met tuin en een eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder is gesitueerd op de begane grond van het representatieve en moderne appartementencomplex “Prinsenhof” (bouwjaar 1999). Wonen met alle voorzieningen op één woonlaag, met een eigen tuintje, op loopafstand van het centrum én met een prachtig uitzicht op de omgeving en de molen.

Algemeen

Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld 's-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen.
Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Het NS-station is op minder als 15 minuten fietsen gesitueerd en vanaf het appartementencomplex loopt u in een paar minuten naar het Marktplein van Geldermalsen met de vele winkels en gezelligheid.

Indeling

Kelder (algemene ruimte). Parkeergarage (algemene ruimte) met eigen parkeerplaats. Berging voorzien van een elektriciteitsaansluiting.

Begane grond (algemene ruimte). Centrale entree/atriumhal met trapopgang, liftinstallatie, brievenbussen en intercominstallatie. Vanuit deze ruime hal met een representatieve afwerking is er toegang tot de individuele appartementen en de (parkeer)kelder.

Begane grond (appartement). Het appartement is nagenoeg geheel voorzien van een stijlvolle vloerafwerking middels een luxe eiken parket dat in een visgraat motief met bies is gelegd. U betreedt het appartement via de entree/hal, een ruime ontvangst en verkeersruimte binnen het appartement. Hier bevindt zich ook de meterkast met onder andere een glasvezelaansluiting. Het toilet met wandcloset en fonteintje is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte (wit) en frisse kleurstelling. De woonkamer is ruim 40 m² groot, staat in open verbinding met de keuken, en biedt een fraai uitzicht over de omgeving en beltmolen “De Bouwing”. Vanuit de woonkamer is er direct toegang tot het terras en de tuin voor het appartement. De woonkamer heeft een sfeervolle marmeren schouw met elektrische haard en elektrisch bedienbaar zonnescherm aan het grote gevelraam. De fraaie vloerafwerking komt hier helemaal tot zijn recht. De keuken is ingericht met een dubbele opstelling in een lichte crème kleurstelling met houten accenten, een stenen aanrechtblad en veel kastruimte (onder andere een apothekerskast) en laden. De keukeninrichting is voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasmachine, koelkast en vriesladen. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is opgedeeld als keuken/eetkamer. Er is een praktische berging/wasruimte met witgoedaansluitingen en de opstelplaats van de cv-ketel (Intergas HR 1999). Dit vertrek heeft een betegelde vloerafwerking in een terracotta kleurstelling. De eerste slaapkamer is bijzonder ruim en is aan de voorzijde van het appartement gelegen. Deze slaapkamer beschikt over een elektrisch bedienbaar screen aan het grote gevelraam en een handbediend rolluik aan het zijgevelraam. De vloer heeft een laminaat afwerking in een lichte kleurstelling.
De badkamer bevindt zich aansluitend aan de hoofdslaapkamer en is voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, ligbad met thermostaatkraan, wastafel met royaal meubel, wandcloset en designradiator. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte (wit) en frisse kleurstelling. De badkamer is alleen toegankelijk vanuit de eerste slaapkamer. De tweede slaapkamer heeft een handbediend rolluik aan het zijgevelraam en een laminaat vloerafwerking in een lichte kleurstelling. Dit appartement is mede onderscheidend vanwege de grote praktijkruimte/hobbykamer. Dit vertrek is circa 35 m² groot en biedt uitgebreide gebruiksmogelijkheden. Het is ook op te delen in meerdere vertrekken. In deze praktijkruimte/hobbykamer zijn twee grote daklichten, twee grote vaste kasten en er is een handbediend screen aan het gevelraam. De ruimte heeft een betegelde vloerafwerking in een terracotta kleurstelling.

Buitensituatie

Aansluitend aan de woonkamer ligt er voor het appartement een heerlijke (eigen) tuin met een ruim terras en gevarieerde duurzame beplanting. Op het terras is verlichting, elektriciteit- en wateraansluiting aanwezig. Kleinschalig nieuwbouwplan “Prinsenhof” in een fraaie wijk aan de zuidrand van het centrum. Het appartementencomplex is omgeven door openbaar groen. Onderhavig appartement ligt prachtig aan de zuid-west zijde van het complex. Fraai uitzicht vanuit het appartement of vanuit de tuin over de omgeving en beltmolen “De Bouwing”.

Bijzonderheden

Dit appartement is mede onderscheidend vanwege de grote praktijkruimte/hobbykamer. Dit vertrek is circa 35 m² groot en biedt uitgebreide gebruiksmogelijkheden als extra (slaap)kamer of als hobbyruimte. Netjes onderhouden en keurig afgewerkt met een schuurwerk plafond en deuren met glasinzet die zorg dragen voor lichte vertrekken. Actieve en betrouwbare vereniging van eigenaren met een goede administratie. Verenigingsbijdrage c.q. servicekosten thans € 234,23 per maand. Stijlvolle ingetogen moderne architectuur. Relatief nieuw (bouwjaar 1999) en goed geïsoleerd (energielabel B) appartementencomplex. Nieuwbouw in bestaande (zestiger jaren) woonwijk. Het complex beschikt over een centrale entree met een fraai en royaal atrium van waaruit de individuele appartementen zowel met de trap als met de lift bereikbaar zijn. Royale parkeergarage onder het complex die toegankelijk is vanuit het atrium en via een royale elektrisch bedienbare garagedeur. Dorpscentrum, kerken, scholen, zwembad, diverse voorzieningen en uitvalswegen in directe omgeving.

Bruto inhoud appartement circa 518 m³; bruto vloeroppervlak appartement circa 167 m²; bruto vloeroppervlak berging circa 13 m²; bruto vloeroppervlak parkeerplaats circa 12 m²; gebruiksoppervlak wonen circa 156 m²; gebruiksoppervlak externe buitenruimte circa 22 m².

Zeer geschikt voor senioren of minder validen.

Aanvaarding in overleg.