€ 135.000,-- k.k. (BTW n.v.t.)

Herkenbaar en zelfstandig kantoor- of winkelpand plus zolderberging. Conform de bestemming is vestiging van een winkel mogelijk; Geldersestraat 56 is echter ook geschikt als kantoor en bijvoorbeeld als praktijk voor diverse beroepen. De indeling bestaat uit de winkelruimte aan de straat met een frontbreedte van circa 3,7 meter, een achter in het pand gelegen portaal met een toiletruimte en de trapopgang naar een ruime bergzolder. Het pand ligt in het kernwinkelgebied van Geldermalsen aan het begin van het voetgangersgebied.

Geldersestraat 56 is gelegen aan één van dé winkelstraten in Geldermalsen die aan de westzijde aansluit op de markt. Het object ligt aan de oostelijke rand van het winkelgebied van Geldermalsen aan het begin van het voetgangersgebied terwijl dit pand ook nog met een auto bereikbaar is. In de directe omgeving zijn onder andere landelijke ketens als Marskramer, Kruidvat en Hema gevestigd naast lokale ondernemers met een kapperszaak, kaaswinkel, cafetaria, bloemenkiosk en een reisbureau.

Oppervlakten en afmetingen: bruto vloeroppervlak begane grond circa 36 m²; netto vloeroppervlak begane grond circa 30 m²; vloeroppervlak verdieping circa 30 m² (op de vloer gemeten) waarvan circa 3 m² netto vloeroppervlak met een vrije hoogte groter dan 1,5 m¹; vrije hoogte 3,0 m¹ tot het plafond op de begane grond; vrije hoogte 1,6 m¹ tot nok op de verdieping; frontbreedte circa 3,7 m¹.

Indeling: winkelruimte; achterportaal met trapopgang; toilet met wastafel; bergzolder. De draagstructuur van het pand is traditioneel en van baksteen met een houten verdiepingsvloer. De winkelruimte heeft aan de straatzijde een kozijn met toegangsdeur en etalageraam. Het schuine dak is aan de binnenzijde geïsoleerd. De staat van onderhoud van het pand is in het algemeen goed. Het object is voorzien van verwarming middels twee gasgevelkachels en beschikt over zelfstandige nutsaansluitingen voor gas, water en elektra. De toiletruimte is voorzien van een wc en een wastafel. Aan het plafond hangen enkele rails met spots en op de wanden zijn ruim voldoende wandcontactdozen aangebracht.

Parkeren is in directe nabijheid mogelijk in de Geldersestraat (kort betaald parkeren en gratis parkeren) en op de ten dienste van het centrum staande grote parkeerplaatsen zoals Achter ’t Veer (betaald) en Kostverlorenkade (gratis). Bevoorrading kan plaatsvinden via de Geldersestraat.

Bij koop is de koopsom onder de conditie Kosten Koper. Koopovereenkomst conform model NVM. Het pand kan vrij van omzetbelasting worden geleverd. Bij huur is omzetbelasting niet van toepassing. Huurovereenkomst conform ROZ model winkelruimte d.d. 17-09-2012. De huursom is exclusief nutsvoorzieningen. Er worden geen servicekosten in rekening gebracht. Betaalperiode per drie maanden vooraf. De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaand aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur. De huurovereenkomst zal in beginsel worden aangegaan voor een periode van 5 jaar en 5 optiejaren. De huurprijs zal jaarlijks geïndexeerd worden conform de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst.

Aanvaarding in overleg; per direct mogelijk. Uitgebreide informatie inclusief plattegrond is beschikbaar.