€ 545.000,-- k.k.
Inruil van eigen woning is bespreekbaar!
Deze royaal uitgebouwde vrijstaande bedrijfswoning met grote garage en kantoor heeft veel te bieden met onder andere een fraaie indeling op de begane grond, vier grote slaapkamers, een moderne badkamer, veranda, zwembad en ….. nog veel meer. De woning is aan de rand van het bedrijventerrein en de dorpskern gelegen op een perceel van 1020 m² eigen grond en is in elk opzicht verrassend.

Beesd maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Het vriendelijke Linge-dorp beschikt over een ruim aanbod van winkels en kent een actief verenigingsleven en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport. Beesd is gunstig gesitueerd ten opzichte van de rijksweg A2 welke de rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig: het NS-station van Beesd is op korte afstand van de woning gesitueerd. Het prachtige natuurgebied rondom het schitterende landgoed Mariënwaerdt ligt eveneens zeer nabij.

Indeling

Kelder. Praktische provisiekelder met een stahoogte circa 1,7 meter en een grote werkkast.

Begane grond. Representatieve entree tot de woning met een voortaal met meterkast en een ruime centrale hal met fraaie trapopgang (bordestrap) naar de eerste verdieping, bergruimte onder de trapopgang en een massief eiken houten vloerafwerking. Het toilet is voorzien van een fontein en neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling. In plaats van één grote woonkamer van circa 50 m2 is er sprake van een meer klassieke en sfeervolle indeling met een zitkamer, woonkamer en eetkamer. Deze vertrekken staan wel in open verbinding met elkaar. De zitkamer biedt twee vaste kasten en een parket vloerafwerking in een fraai klassiek geblokt patroon. De aansluitende woonkamer heeft een stenen schouw met openhaard en eveneens een parket vloerafwerking in een fraai klassiek geblokt patroon. Tenslotte de eetkamer, ook deze heeft een schouw en parket vloerafwerking in een fraai klassiek geblokt patroon. Vanuit de eetkamer is er ook toegang tot een deels overdekt terras en de tuin via dubbel openslaande deuren. De woonkeuken kent een ruime opstelling bestaande uit meerdere delen in een lichte kleurstelling. De keukeninrichting biedt veel kastruimte en complete inbouwapparatuur bestaande uit een gaskookplaat, afzuig(schouw)kap, oven, combi oven/magnetron, vaatwasmachine en koelkast. Vanuit de keuken is er toegang tot de provisiekelder en toegang tot terras en tuin. De keuken is voorzien van een betegelde vloerafwerking in een lichte “brique” kleurstelling. Een portaal met meterkast en een betegelde vloerafwerking in een lichte “brique” kleurstelling vormt de scheiding tussen het woongedeelte van de woning en het kantoor en de garage. Dit portaal fungeert tevens als één van de mogelijkheden voor een achterom. De kantoorkamer is voorzien van een betegelde vloerafwerking in een lichte “brique” kleurstelling en in combinatie met vloerverwarming. De garage is circa 40 m2 groot en biedt een opstelplaats voor de cv-installatie (Intergas), de witgoedaansluiting en een uitstortgootsteen. De garage is toegankelijk via een schuifdeur vanaf de oprit en een loopdeur vanuit de tuin. Tot slot is er op de begane grond een heerlijke overkapping / veranda, een overdekt terras dat een mooie overgang maakt tussen binnen en buiten.

Eerste verdieping (laminaat vloerafwerking). Overloop met fraaie trapopgang (bordestrap) vanaf de begane grond, een vide en een afgesloten trapopgang naar een vliering. Slaapkamer met vaste kast en dakvenster. Tweede slaapkamer met vaste kasten en aansluitend een balkon. Derde slaapkamer met vaste kasten en een inloopkast. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, wandcloset, designradiator en een dubbele wastafel met meubel. De badkamer is modern uitgevoerd en betegeld in een frisse antraciet/witte kleurstelling. De vierde slaapkamer heeft een fraai hoog plafond en voelt als een echte “master bedroom”.

Tweede verdieping. Via een vaste trap toegankelijke vliering met veel bergruimte.

Buitensituatie

Rondom de woning is een onderhoudsvriendelijke siertuin aangelegd met veel half verharding, terrassen, wandelpaden, gevarieerde beplanting en een royaal zwembad. Het deel van het perceel voor en naast de woning biedt ruim gelegenheid voor het parkeren van meerdere personenauto’s. De tuin biedt voldoende privacy en zorgt met de overkapping/veranda en het zwembad voor een aangename en relaxte sfeer. De oprit van en naar de garage aan de noordoostzijde van het perceel wordt ook gebruikt door achterliggend bedrijf, hier is een erfdienstbaarheid voor gevestigd.

Bijzonderheden

Deze “bedrijfswoning” beschikt over een goed niveau van afwerking en uitgebreide voorzieningen. Een bijzonder royaal woonhuis met veel leefruimte en diverse gebruiksmogelijkheden. De garage/berging biedt, bijvoorbeeld in combinatie met het kantoor, ruimte voor bedrijfsmatige activiteiten en/of uiteenlopende hobby’s. Het NS-station en landgoed Mariënwaerdt zijn op fietsafstand van de woning gelegen. De woning is gelegen aan de rand van een bedrijventerrein op relatief korte afstand van het dorpscentrum, NS-station en diverse voorzieningen.

Bruto inhoud woning circa 1.006 m³; bruto inhoud overkapping/veranda circa 82 m³. Bruto vloeroppervlak woning circa 384 m²; bruto vloeroppervlak overkapping/veranda/balkon circa 38 m²; woonoppervlak circa 223 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 55 m²; gebouwgebonden buitenruimte circa 36 m².

Verrassend in alle opzichten!

Aanvaarding in overleg.