V E R K O C H T

“La Mouette” is een ruime vrijstaande villa met garage, multifunctioneel bijgebouw en tuin op het zuiden. Het perceel is maar liefst 833 m² groot. De villa is in een uitstekende woonomgeving aan de zuidrand van het centrum gelegen. Kantoor- of praktijk aan huis, een woning met aanleunwoning, gastenverblijf of gewoon veel leefruimte: dit alles is hier mogelijk.

Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein.

Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn.

In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen.

Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de rivier De Linge die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Het dorpscentrum van Geldermalsen ligt op loopafstand van de woning en het NS-station is op 10 minuten fietsen gelegen. De woning ligt aan de zuidelijke rand van het gezellige dorpscentrum met park en jachthaven.

Indeling (thans woning I)

Begane grond. De hal vormt een representatieve en ruime entree tot de woning met de trapopgang naar eerste verdieping en een betegelde vloerafwerking in een antracieten kleurstelling. Het toilet, met wandcloset en fontein, is uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling. De woonkamer is ruim 40 m2 groot en ingedeeld met een zitkamer en een tuinkamer. De woonkamer, met vloer afwerking van houten parket, biedt op twee plaatsen toegang tot terras en tuin. De keuken is voorzien van een eenvoudige inrichting in een lichte kleurstelling met inbouwapparatuur bestaande uit een gaskookplaat, oven en afzuigkap. Ook de wasmachineaansluiting en de cv-ketel bevinden zich in de keuken.

Verdieping. Overloop met vaste kasten en laminaat vloerafwerking. Slaapkamer met toegang tot het balkon en toegang tot de badkamer. Het balkon is bereikbaar vanaf twee slaapkamers en op het zuidoosten georiënteerd. Tweede slaapkamer met vaste kasten, een wastafel en toegang tot balkon. Derde slaapkamer met vaste kasten en een wastafel. Vierde slaapkamer met vaste kasten, een wastafel en een houten vloerafwerking. De badkamer met ligbad, wastafel(meubel) en wandcloset is uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling.

Indeling (thans woning II)

Begane grond (PVC vloerafwerking). De hal is nu een keurige entree tot deze woning maar fungeert in het geheel als achterom of praktijkingang. De keuken in dit deel is voorzien van een moderne inrichting in een grijs/bruine kleurstelling met inbouwapparatuur bestaande uit een keramische kookplaat, combi magnetron/oven en, afzuigkap, koelkast en vaatwasmachine. Kamer. Eerste slaapkamer. Tweede slaapkamer. De badkamer in dit deel van het pand is voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, een wastafel(meubel) en een wandcloset. Deze badkamer is uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling. In de garage bevinden zich een wasmachineaansluiting en de opstelplaats van de cv-ketel. De garage is toegankelijk via twee dubbele deuren aan de voorzijde en een loopdeur vanuit de tuin. Ook is er nog een gastenverblijf met een zitkamer met toegang tot terras en tuin en een pantry met close in boiler, een slaapkamer en een toilet,  uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling, met wandcloset en fontein.

Buitensituatie

De villa is gelegen in een uitstekende woonomgeving aan de zuidrand van het centrum in een ruim opgezette villawijk. Schitterende woonomgeving op loopafstand van scholen, artsen, overdekt zwembad, speeltuin en dorpscentrum met winkels, voorzieningen, park en jachthaven. De op het zuiden georiënteerde tuin is aangelegd met een groot terras, royaal speelgazon, gevarieerde beplanting en enkele bomen waaronder een prachtige notenboom. In de tuin staat een houten berging/tuinhuisje.

Bijzonderheden

De villa is gelegen op een hoek aan de Prins van Oranjestraat en Alexanderstraat, hierdoor is een “gescheiden” gebruik van kantoor- of praktijk aan huis makkelijk te realiseren. Het oorspronkelijke woonhuis is omstreeks 1965 gebouwd met een praktijk aan huis, in de loop der jaren is het pand meerdere malen verbouwd en aangepast aan het gebruik. De oorspronkelijke woning is nu gedateerd qua afwerking en voorzieningen; er is een investering nodig om het geheel weer fris en up-to-date te maken. De voormalige praktijk is verbouwd tot een woonappartement en ziet er keurig uit. De grootte en indeling van het pand maken het geschikt voor veel gebruiksdoeleinden zoals kantoor/praktijk aan huis, woning met aanleunwoning of gewoon heerlijk veel leefruimte. Een ruime levensloopbestendige villa met slaapkamer(s) en een badkamer op de begane grond maar ook een fantastische familiehuis met de mogelijkheid tot wel 9 slaapkamers.

Bruto inhoud totaal circa 1.077 m³; bruto vloeroppervlak totaal circa 354 m²; woonoppervlak circa 272 m²; gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte circa 28 m²;  gebruiksoppervlakte gebouwgebonden buitenruimte circa 10 m²; gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 9 m².

Uw eerste indruk vanaf de straat is niet de juiste! Dit object dient bezichtigd te worden om te ontdekken welke sfeer, grootte en gebruiksmogelijkheden verscholen gaan achter de gevels.

Aanvaarding in overleg.