€ 945,-- per maand

Op een uitstekende woonstand aan de monumentale Voorstraat gelegen ééngezinswoning met berging, tuin en achterom op een perceel van 115 m² eigen grond. Deze woning wordt alleen op tijdelijke basis verhuurd, de huurtermijn is 6 maanden; waarborgsom bij aanvang van de verhuur € 945,--

Beesd maakt deel uit van de gemeente Geldermalsen en ligt centraal in het Betuwse rivierenlandschap aan de rivier de Linge. Het vriendelijke dorp beschikt over een ruim aanbod van winkels en kent een actief verenigingsleven en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport. Beesd is gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid –verbindingen (A15 en A2) waardoor steden als Arnhem. Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Beesd is op 10 minuten fietsen van de woning gesitueerd. De monumentale Voorstraat vormt van oudsher de hoofdstraat van het dorp waarin karakteristieke woonhuizen, diverse speciaalzaken en andere centrumfuncties zijn gevestigd.

Indeling

Begane grond. Gang met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en een betegelde vloerafwerking. Bergkast (voormalig toilet) met opstelplaats boiler. Sfeervolle woonkamer van circa 35 m² voorzien van een schouw met sfeerhaard. Vanuit de woonkamer is een verdiepte provisieruimte bereikbaar. Open keuken met een hoek opgestelde inrichting met bar, kastruimte en inbouwapparatuur bestaande uit een gaskookplaat, oven, afzuigkap en koelkast. De keuken is voorzien van vloertegels en heeft een elektrisch bedienbaar rolluik aan het gevelraam. Praktische bijkeuken met wasmachineaansluiting, toegang tot terras en tuin en een betegelde vloerafwerking in een lichte kleurstelling en in combinatie met vloerverwarming. Neutraal uitgevoerd toilet dat is betegeld in een lichte kleurstelling en is voorzien van een fonteintje. Berging met toegang tot terras en tuin.

Eerste verdieping. Overloop met toegang tot de vliering via een vlizotrap. Slaapkamer met vaste garderobekast en dakkapel. Tweede slaapkamer met dakkapel. Derde slaapkamer met vaste garderobekast en dakkapel. Toilet dat is uitgevoerd en betegeld in een gedateerde kleurstelling. Badkamer voorzien van wastafel en douche gelegenheid. De badkamer is uitgevoerd en betegeld in een gedateerde kleurstelling.

Tweede verdieping. Vliering met opstelplaats cv-ketel (Intergas 2014) en dakvenster. De vliering is toegankelijk via een vlizotrap.

Buitensituatie

De woning is in de monumentale Voorstraat gelegen die van oudsher de hoofdstraat van het dorp is en waarin karakteristieke woonhuizen, diverse speciaalzaken en andere centrumfuncties zijn gevestigd. De achtertuin biedt voldoende privacy en is onderhoudsvriendelijk aangelegd met duurzaam straatwerk ten behoeve van een groot terras. Via de achtertuin is er een achterom van en naar de Beukenstraat. Het perceel wordt van de openbare weg gescheiden door een brede groenzoom met wandelpad en fraaie leilinden.

Bijzonderheden

Bouwjaar 1960. De woning is eenvoudig en degelijk qua afwerking en voorzieningen. De bijkeuken en berging zijn in 2000 gebouwd. Het NS-station en landgoed Mariënwaerdt zijn op fietsafstand gelegen.

Bruto inhoud circa 335 m³. Bruto vloeroppervlak circa 128 m². Gebruiksoppervlak wonen circa 100 m². Gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 18 m².

Deze woning wordt alleen op tijdelijke basis verhuurd, de huurtermijn is 6 maanden; waarborgsom bij aanvang van de verhuur € 945,--

U dient met redenen omkleed, bij voorkeur schriftelijk te kunnen aantonen dat u slechts tijdelijk de woning zult huren.

Aanvaarding op korte termijn is mogelijk.