V E R K O C H T

Verenigingsgebouw ‘Ons Huis’ gelegen in het centrum van Geldermalsen. Met de bouw van een nieuw gemeenschapshuis bij de Centrumkerk in Geldermalsen gaat een lang gekoesterde wens in vervulling en komt ‘Ons Huis’ beschikbaar voor een nieuwe eigenaar. Gebouw ‘Ons Huis’ is oorspronkelijk gebouwd in 1930 en later uitgebreid tot het huidige bruto vloeroppervlak van circa 600 m². Het gebouw staat op een perceel van 550 m² eigen grond. Het geheel heeft een maatschappelijke bestemming.

Omschrijving/indeling. Het gebouw is traditioneel gebouwd in baksteen met houten ramen en kozijnen in de gevels. Het oorspronkelijke gedeelte heeft een houten kapconstructie en is gedekt met pannen. Het middendeel met de grote zaal en het gedeelte waarnaar de hoofdentree is verplaatst hebben een plat dak. De indeling is globaal als volgt. Aan de zijde van de Van Borsselelaan bevindt zich de hoofdentree met achter een tochtportaal een ruime hal met een trapopgang. Aan deze zijde zijn er verder een toiletgroep, keuken en verschillende bergruimtes. Vanuit de ruime hal is de grote zaal bereikbaar die nog kan worden vergroot door het openen van een scheidingswand. De grote zaal wordt dan uitgebreid met één van de twee kleinere zalen die aan weerszijde van de entreehal aan de Herman Kuijkstraat liggen. In de entreehal aan de zijde van de Herman Kuijkstraat bevindt zich ook een trapopgang naar de eerste verdieping met op de overloop een pantry en de toegang tot twee kleine zalen. Boven deze eerste verdieping bevindt zich nog een grote bergzolder onder de kap. Via de trapopgang achter de hoofdentree is een apart deel van de eerste verdieping bereikbaar met een zaal die wat afmetingen betreft ligt tussen de grote zaal en de vier kleine zalen.

Kenmerken.
- kadastraal bekend Geldermalsen , sectie G, nummer 2327 ter grootte van 550 m²
- bebouwd oppervlak circa 325 m²
- vloeroppervlak begane grond circa 325 m² BVO
- vloeroppervlak eerste verdieping (twee delen) circa 175 m² BVO
- vloeroppervlak tweede verdieping circa 105 m² BVO
- vloeroppervlak totaal circa 605 m² BVO
- vloeroppervlak begane grond circa 294 m² VVO
- vloeroppervlak eerste verdieping (twee delen) circa 146 m² VVO
- vloeroppervlak tweede verdieping circa 52 m² VVO
- vloeroppervlak totaal circa 492 m² VVO
- bruto inhoud circa 2.050 m³

Buitenterrein. Het buitenterrein is volledig verhard. Aan de zijde van de Herman Kuijkstraat zijn zes parkeervakken aangebracht in de bestrating. De zijde aan de Van Borsselelaan, met de hoofdentree van de zaal, is meer ingericht als plein met daarnaast een oprit naar de bergruimte aan de achterzijde.

Bijzonderheden. Conform het vigerend bestemmingsplan ‘Centrum 2013’ heeft het object de bestemming ‘Maatschappelijk-2’. Voor de gebruiksmogelijkheden kunt u het bestemmingsplan inzien en/of contact opnemen met de gemeente WestBetuwe.

Voorwaarden. Het object zal bij inschrijving worden verkocht. Deze inschrijving sluit op vrijdag 1 november 2019 om 17:00 uur. Een inschrijfformulier kunt u opvragen bij Van Brenk Makelaardij. Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor. Naast de prijs worden ook (eventuele) voorwaarden meegenomen in de beoordeling van biedingen. Het object kan vrij van omzetbelasting geleverd worden. Conditie Kosten Koper. Koopovereenkomst conform model NVM.

Beschikbaarheid. Aanvaarding in overleg; na gereedkomen nieuwbouw (zomer 2020).