V E R H U U R D

Unit bestaande uit kantoor- en bedrijfsruimte die deel uitmaakt van een vrijstaand multifunctioneel bedrijfspand dat is verdeeld in meerdere delen. Het pand is gelegen op bedrijventerrein Pavijen in Culemborg. De unit beschikt over circa 335 m² bedrijfsruimte met een mooie vrije hoogte en een zwaar te belasten betonvloer. De bedrijfsruimte is bereikbaar via een overheaddeur en is gedeeltelijk voorzien van een entresolvloer. Naast de bedrijfsruimte is er circa 130 m² kantoorruimte verdeeld over drie kamers met een pantry, twee toiletruimtes en een nette (gedeelde) entree. De ruimte is op korte termijn beschikbaar aangezien Müller Food Processing Equipment & Services hier na circa vijf jaar uitgegroeid is en gaat verhuizen.

Locatie. Verzamelpand Staalweg 17 & 19 is gelegen op een goede locatie op het bedrijventerrein Pavijen aan de westzijde van Culemborg te midden van diverse bedrijfsgebouwen. In het gebouw zijn verschillende gerenommeerde ondernemers gevestigd. Het deel dat nu beschikbaar is betreft een unit met bedrijfs- en kantoorruimte. Het object ligt op circa 4 kilometer afstand van de A2. De bereikbaarheid is uitstekend per eigen vervoermiddel. NS-station Culemborg is op circa 3 kilometer afstand van het object gelegen met aanrijdende busroutes op enige afstand. Het gebouw ligt niet direct op een zichtlocatie maar wel op een als goed te kwalificeren plek.

Kantoor. De indeling van het kantoorgedeelte is als volgt. Centraal in het gebouw ligt de (gedeelde) entree met een toiletgroep. Aan een gang liggen twee royale kantoorkamers en een derde kamer die als spreekkamer of bijvoorbeeld archief kan worden gebruikt. Er is een pantry die tevens dienst doet als doorgang naar de bedrijfsruimte.

Bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte is, behalve vanuit het kantoor, bereikbaar via een loopdeur en via een overheaddeur. De vloer is een monoliet afgewerkte onderheide betonvloer met een bovengemiddelde belastbaarheid. De vrije hoogte bedraagt circa 5,0 meter. In de bedrijfsruimte staan enkele kolommen. Boven een gedeelte van het vloeroppervlak is een entresolvloer aangebracht die gebruikt kan worden voor opslagdoeleinden.

Buitenterrein. Voor het gebouw zijn parkeerplaatsen voor personenauto’s beschikbaar. De bedrijfsruimte is vanaf de zijkant van het gebouw bereikbaar voor laden en lossen.

Kenmerken.
- vloeroppervlak bedrijfsruimte circa 335 m² VVO
- vloeroppervlak kantoor circa 130 m² VVO
- vloeroppervlak totaal circa 465 m² VVO
- vrije hoogte bedrijfsruimte circa 5,0 m¹ tot de staalconstructie
- vloerbelasting bedrijfsruimte 4.000 kg/m²

Voorwaarden. Huursom te vermeerderen met omzetbelasting. Betaalperiode per maand vooraf. De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaand aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur inclusief omzetbelasting. Huurovereenkomst conform ROZ model kantoor- en andere bedrijfsruimte. De overeenkomst zal in beginsel worden aangegaan voor een periode van 5 jaar en 5 optiejaren. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd conform de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst.

Beschikbaarheid. Aanvaarding in overleg.